Колишній міський голова Черкас Сергій Одарич вважає заробітну плату мера «смішною» та переконує, що найдорожче, що міг собі з неї дозволити, – це продукти та взуття. Про це він сказав днями під час прес-підходу, відповідаючи на запитання журналістів.

– Враховуючи обсяг завдань та відповідальність, яку несе мер, його заробітна плата – смішна. На неї прожити і нормально працювати міському голові неможливо, – переконаний колишній міський голова Черкас Сергій Одарич.

Водночас він запевняє, що від надбавок та премій, будучи на посаді, відмовлявся:

– Будучи на посаді я відмовлявся від премій. Ці п’ять тисяч гривень можливих премій, надбавок погоди для моєї родини не роблять. Я можу собі дозволити не отримувати ці речі і жити за рахунок доходів родинного бізнесу. Чистими у мене виходило близько п’яти тисяч гривень. Зазвичай витрачав їх на проведення якихось зустрічей, фінансування соціальних проектів команди, – зазначає Сергій Олегович.

Серед найдорожчих речей, які він купував минулого року зі своєї зарплати, – їжа та взуття:

– Найдорожче, що минулого року купував із заробітної плати, – продукти та взуття. Я взуття купую вже багато років в одному і тому ж місці в Черкасах, у магазині «Прогрес». В середньому коштує півтори-дві тисячі гривень. Шкіряні, – говорить Сергій Одарич.

На запитання, чи можна за таку зарплату поїхати на відпочинок, відповідає:

– Можна поїхати на відпочинок на свою заробітну плату, наприклад, у Мошни, – посміхається Сергій Одарич і додає: – А кудись далі – зарплата такого не дозволяє. Можна в один кінець з родиною виїхати. І то «лоу костом».

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100