реклама

реклама

Нещодавно сім «безголових» районів Черкащини Розпорядженням президента отримали нових керівників, а у Лисянському замінили голову РДА. Насамперед привернуло увагу те, що голову Жашківської райдержадміністрації перевели з такої ж посади з Лисянки, а от Лисянську РДА очолив Володимир Оникієнко, що був донедавна начальником Головного управління агропромислового розвитку облдержадміністрації. 

«Прочерк» звернувся до голови облдержадміністрації Cергія Тулуба з запитанням про доцільність таких кадрових перестановок. Для чого переводити керівника з одного району в інший фактично на таку ж посаду, і чи варто було Головне управління АПР області «обезголовлювати» саме перед посівною?

Володимир Оникієнко, який у Черкасах керував великим обласним управлінням, поїхав у Лисянку керувати районом

Володимир Оникієнко, який у Черкасах керував великим обласним управлінням, поїхав у Лисянку керувати районом

– Сьогодні в голови облдержадміністрації забагато заступників. Треба їм деякі функції поєднати з керівництвом управлінь. От тоді буде все гаразд і по іншому. А то, знаєте, функцій багато, а ефективності мало. Ми над цим питанням працюємо і визначимося, який вигляд це матиме. І в рамках адмінреформи, і в рамках завдань, що дав президент, – відповів Сергій Тулуб. – Я вважаю, що я, як керівник обласної державної адміністрації, повинен усім показувати приклад і реалізовувати адміністративну реформу, запроваджену президентом. І ми це робимо, у нас напрацьовані всі ці питання, і щодо скорочення апарату передання функцій іншим структурам тощо. Не все так, як хочеться, не все швидко…

– А те, що стосується районів, то я вважаю, що це дуже необхідна річ. Повірте, я знаю це з досвіду свого життя. Дуже гарно коли керівник, попрацювавши на одній якійсь території, на одному підприємстві, потім горизонтально переводиться в нову ситуацію. І це дає йому змогу побачити все по новому, гостро відчути проблеми, що є на новому місці, але, враховуючи свій попередній досвід, це дає йому змогу швидко почати вирішувати проблеми, – зазначив губернатор.

реклама

Коментарі  

 
+1 #2 Фігаро 07.02.2011 16:32
Володимир Вікторович соколом дивиться. Упевнений, що окремо взяту Лисянку чекає світле майбутнє.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #1 Україна 31.01.2011 18:55
З приходом Оникіенкати трактори треба подалі ховати,а то ненароком знову нафуршечаний в якийсь вїде :lol: А Павлов просто додружився з Лоьшенком :cry:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100