Нинішня політична ситуація в Україні є наслідком того, що в 1991 році не була проведена люстрація влади. Так вважає голова Черкаської обласної організації ВО «Свобода» Юрій Ботнар.

Юрій Ботнар на акції "Вставай, Україно!"

Юрій Ботнар на акції "Вставай, Україно!"

– Зараз вся надія на людей, для яких слово «Україна» – не просто слово, а святе поняття, для яких Україна – це вони самі. Бо коли я подивився на цей «антифашистський» мітинг, організований владою… Та громадяни ж лише наперекір Партії регіонів почнуть тепер називати себе фашистами. Адже ви самі бачили мітинг! Бидло при владі і таких самих набирає в підлеглі. Бо як ще можна назвати тих, хто порушує всі закони? Не можна надалі дозволяти бидлу керувати нами. Вони ведуть нас у совок, творять з нас колонію… І все це є наслідком того, що в нас не була свого часу проведена люстрація, – повідомив нещодавно на прес-конференції Юрій Ботнар.

На думку «свободівця», фашизм дійсно є проблемою людства. Та «нинішній режим Януковчиа і є бандитсько-фашистським». Бо він, мовляв, він заважає людям жити.

– Треба було в 1991 році Сергія Тулуба (голова Черкаської облдержадміністрації – ред.) звільнити з усіх можливих посад. Хай би собі працював десь двірником. Тоді владу не треба було садити. Владців треба було позбавити посад і вони б не привласнили заводи і фабрики! – запевняє Юрій Ботнар.

Народний гумор як реакція на "антифашистський" мітинг, що орагінузала влада в Києві

Народний гумор як реакція на "антифашистський" мітинг, що орагінузала влада в Києві


Зараз він каже, що слід очікувати народної революції, а не сподіватися на опозицію.

– Кажуть, що опозиція слабка. Не в опозиції справа! Не треба на когось покладати надії. Ми лише гвинтики в партійній машині, що намагається впорядкувати людей, щоб спрямувати їх силу. Не вимагайте в опозиції більше, ніж можете дати самі. Нормальне життя зараз потрібне самому народу. І я думаю, що прийде час і народ сам піде і візьме цю владу, не питаючи нікого. Кажуть, що не такі лідери в нас. Та насправді вожді революції народжуються під час революції. Тож чекатимемо на революцію! – сказав Юрій Ботнар.

реклама

Коментарі  

 
0 #1 Сивка-бурка 27.02.2014 00:33
Экспроприатори в чергу шикуйсь!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100