реклама

реклама

Підготовче судове засідання в кримінальному провадженні по обвинуваченню Максима Шадловського щодо замовлення вбивства Юрія Ботнара перенесли через неявку самого Ботнара. Про це повідомляє «Вичерпно».

 

1594816324_1594732469-5176

Нагадаємо, 16 липня міський голова Анатолій Бондаренко повідомив про зникнення Ботнара, зазначивши, шо він зник ще ввечері 15 липня. Вже 16 липня був затриманий Максим Шадловський, який, імовірно, замовив вбивство Ботнара. Для реалізації задуманого він попросив свого знайомого допомогти і знайти виконавця. За це він пообіцяв 1500 доларів США. Після вдалого інсценування злочину, організатора вбивства затримали.

Так, Шадловський обвинувачується в закінченому замаху на організацію умисного вбивства, вчиненого з особливою жорстокістю (ч. 3 ст. 27, ч. 2 ст. 15, п. 4 та п. 11 ч. 2 ст. 115 КК України). Підозрюваному загрожує позбавлення волі на строк до 15 років.

Минуле засідання, призначене на 22 червня, перенесли через неявку одного із адвокатів Шадловського.

У коментарі виданню «Вичерпно» Юрій Ботнар повідомив, що повісток і жодного аркушу матеріалів справи він не отримував:

«Чесно кажучи я не маю бажання туди ходити. Це ж не судовий процес, а фарс. Свій прогноз я вже давно опублікував, а ходити на суд, де до мене суд та представники прокуратури відверто ставляться, як до обвинуваченого, а не потерпілого, бажання не виникає. Я остаточно переконався у безперспективності встановлення справедливості в суді».

Суддя Ольга Кончина пояснила, що потерпілий не повідомив свою адресу, тому й повісток йому не надсилали. Прокурор запропонувала направити повістку за місцем роботи Ботнара, проте відомостей про це в суді також немає.

«Вважаю за необхідне направити судову повістку потерпілому за адресою, вказаною в обвинувальному акті», — підсумувала Кончина.

Суддя, вислухавши думку учасників судового розгляду, вирішила перенести засідання на 10 вересня, 12:00.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #2 Бедный Йурик 17.07.2021 10:40
Такие мыратства на его трудовую биографию.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #1 Стас 17.07.2021 09:54
А чому у суддів такі зарплати? Правильно-щоб нічого не робили! Бо інакше для владних та навколовладних не вистачить буцигарень...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100