реклама

реклама

Співробітники Служби безпеки України викрили та припинили протиправну діяльність жителя Черкаської області, який мав намір контрабандним шляхом перемістити на територію Росії несертифіковану та заборонену до використання на території України отруйну речовину – пестицид, який використовується для хімічного захисту рослин.

Правоохоронці встановили, що 44-річний керівник однієї з приватних структур на початку 2013 року придбав у невстановлених осіб та розмістив на складах в містах Сміла та Умань значну кількість хімікатів.

Для реалізації злочинного наміру черкащанин вступив у змову із жителем Харкова, який вже перебував у полі зору правоохоронних органів за контрабандну діяльність. Спільними зусиллями зловмисники планували переправити сильнодіючу отруйну речовину до Росії.

Співробітники СБУ в Черкаській області вилучили заборонену продукцію. Розпочато кримінальне провадження за фактом замаху на контрабандне переміщення сильнодіючих отруйних речовин, тобто за ознаками злочину передбаченого ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 201 Кримінального кодексу України, інформує прес-служба установи.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100