реклама

реклама

Відомий адвокат Андрій Федур, якого найняла черкаська влада для боротьби проти екс-мера Черкас Сергія Одарича, своєю роботою задоволений, проте стверджує, що її міг виконати і будь-хто інший, бо справа нескладна. Про це Андрій Федур повідомив під час прес-конференції після судового засідання.

– Суд розглянув справу і постановив рішення на користь міськради, інтереси якої я представляю. Безперечно це рішення суду мене задовольняє. А щодо закидів про затягування справи, то, як бачите, вона вирішилася за день і тепер навіть кажуть про занадто швидкий розгляд цієї справи, – зазначив Андрій Федур.

Адвокат також зазначив, що не може коментувати тезу екс-мера Черкас про те, що нібито на суддю, яка розглядала справу, тиснули. За словами Андрія Федура, він нічого не знає на цю тему. Проте на його переконання, якби тиск мав місце, то суддя могла б звернутися до правоохоронних органів.

Свою ж роботу в цілому адвокат оцінює на «добре».

– Щодо конкретної сьогоднішньої справи, то тут була дуже проста ситуація. Тут нема що оцінювати. Проблеми серйозної не було, – зазначив Андрій Федур: – Це була проста як гріх ситуація.

Дивіться також ВІДЕО.


реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100