Міський голова Сум Геннадій Мінаєв вважає, що тепер судовий процес у Черкасах щодо незаконності відставки Сергія Одарича почне затягуватися. Про це він написав у коментарях на сторінці екс-мера в соцмережі «Фейсбук».

«Серж, не хотел портить карму ни тебе, ни себе, но мог поспорить на сотню бутылок односолодового шотландского виски о результате первой инстанции», – написав Геннадій Мінаєв.

Також він зазначив, що тепер справа затягуватиметься аж до наступних чергових виборів.

«Они тебя будут по судам мотать теперь долго. Затем не назначать выборы. А там уже и чергові выборы подоспеют», – спрогнозував Мінаєв.

Сам же екс-мер Сергій Одарич у своєму пості описав учорашні судові події та на завершення зазначив: «Гаразд, рухаємося далі!»

Нагадаємо, Соснівський суд Черкас учора ввечері відмовив екс-меру Сергію Одаричу у задоволенні позову до Черкаської міської ради щодо скасування рішення про дострокове припинення його повноважень як міського голови.

Резолютивну частину рішення зачитала суддя Олена Марцишевська. Тепер у Сергія Одарича є 10 днів, щоб оскаржити це рішення у апеляційному суді. Одарич назвав таке рішення суду очікуваним, а його адвокат заявила, що рішення таки оскаржуватиметься.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100