Співробітники Головного управління Міндоходів у Черкаській області закрили підпільне виробництво з виготовлення алкогольних напоїв.



Як виявилось, «цех» облаштував у власному домоволодінні 40-річний житель області, постачаючи співгромадянам горілку, винні напої та навіть коньяк.


Під час огляду місця події виявлено та вилучено, як речовий доказ, ємності із спиртом, готову фальсифіковану продукцію, допоміжні устаткування для її виготовлення, хімічні інгредієнти для покращення смакових якостей та барвники для зміни кольору. Також вилучено автомобіль, що використовувався для транспортування сировини та готової продукції.


Усього вилучено товарно-матеріальних цінностей на орієнтовну суму понад 215 тисяч гривень, інформують у Головному управлінні Міндоходів у Черкаській області.

Згідно з висновком лабораторії, вилучений спирт і фальсифіковані алкогольні напої не відповідають вимогам відповідної нормативно-технічної документації, їх вживання становить загрозу для здоров’я та життя людини.

Відповідно до Кримінального процесуального кодексу України матеріали перевірки внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою кваліфікацією кримінального правопорушення по ч. 3 ст. 204 Кримінального кодексу України (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів). Триває досудове розслідування.

Як зазначив в.о. начальника оперативного управління Головного управління Міндоходів у Черкаській області підполковник податкової міліції Ігор Щерб, з початку року працівники обласного відомства вилучили з незаконного обігу 15 185 л  спирту та 4 567 л  алкогольного фальсифікату на понад мільйон гривень. Ця рідина становила загрозу для здоров’я і життя людини. Припинено діяльність 5 нелегальних виробництв алкогольної продукції.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100