реклама

реклама

На сесії Черкаської міської ради депутати ухвалили рішення передати об’єкти вуличної інфраструктури з балансу комунального підприємства «ЧЕЛУАШ» на баланс інших комунальних підприємств – «Черкаситеплокомуненерго» та «Черкасиводоканал». Причина – критична ситуація на КП «ЧЕЛУАШ».

– Це підприємство опинилось у кризі, рахунки і майно заарештовані, усе майно в оренді, до того ж, його збираються продати з аукціону, – говорить заступник в.о. міського голови Павло Карась. – Загальна заборгованість підприємства, зокрема і по заробітній платі, сягає майже 3 мільйонів гривень. Усе це блокує подальшу роботу підприємства. В таких умовах ми не можемо продовжувати асфальтування міських доріг.

Нині на КП «ЧЕЛУАШ» працює лише дві бригади з ремонту доріг: одна фрезерує, одна асфальтує. На «Черкаситеплокомуненерго» також є бригади з асфальтування. Саме тому і вирішили об’єднати цю функцію. Це дозволить організувати ямкове асфальтування доріг у Черкасах та розрахуватись із працівниками, які ще з 1 січня цього року не отримують заробітну плату. За словами Павла Карася, жодної копійки із тарифу за тепло не буде використано на асфальтування.

До 1 вересня Павло Карась надасть своє бачення та пропозиції щодо існування нинішнього підприємства «ЧЕЛУАШ» та про можливе створення нового КП, яке обслуговуватиме всю дорожню інфраструктуру міста., інформує прес-служба Черкаського міськвиконкому.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100