Ямковий ремонт доріг у Черкасах буде призупинено. Причиною цього є те, що асфальт, який возили для ремонту черкаських доріг із золотоніського асфальтного заводу, виявився неякісним та надто дороговартісним. Про це на сьогоднішній уранішній нараді сказав заступник в. о. міського голови Павло Карась.

– Ремонтувати у ці вихідні – нереально, адже немає асфальту. Забезпечте асфальтом, будемо ремонтувати у вихідні. На сьогоднішній десь асфальту немає, – звернувся до першого заступника в. о. міського голови Віктора Беззубенка Павло Миколайович.

За його словами, для ремонту на вихідні потрібно 100 тонн асфальту.

– Асфальту немає. Золотоніський асфальт купувати не можна: він дуже низької якості. Крім того, він ще й дорогий і знаходиться далеко. Зараз працюємо осколом, – розповів під час наради Павло Карась.

Натомість перший заступник в. о. міського голови Віктор Беззубенко запевнив, що докладе усіх зусиль, аби необхідний асфальт таки знайти.

– Я вас почув, вам на три дні треба 100 тонн асфальту, я спробую їх знайти, – сказав Віктор Анатолійович.

Нагадаємо, про купівлю золотоніського асфальту Павло Карась заявив журналістам кілька тижнів тому, аргументувавши це тим, що жоден з черкаських асфальтних заводів не працює.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100