реклама

реклама

Оперативні працівниками управління державної служби по боротьбі з економічною злочинністю УМВС України в Черкаській області викрили злочинну діяльність групи осіб, яка упродовж тривалого часу здійснювала незаконну реалізацію тютюнових виробів на території Черкаської області.

Злочинна група складалася з подружжя: 44-річного чоловіка та його 38-річної дружини.

Отримавши оперативну інформацію про протиправну діяльність «сім’ї», співробітники управління державної служби по боротьбі з економічною злочинністю УМВС України в Черкаській області розробили ряд оперативних схем та комбінацій по документування протиправних дій зловмисників. Під час реалізації оперативної комбінації оперативний працівник УДСБЕЗ здійснив контрольну закупку 20 тисяч пачок цигарок на загальну суму 150 тисяч гривень. Асортимент пропонованого товару був досить широкий і складався з різних торгових марок.

Подружжя зловмисників було затримано «на гарячому» саме в той момент, коли вони здійснювали незаконну оптову реалізацію тютюнових виробів з підробними марками акцизного збору.

За цим фактом слідчим відділенням Лисянського райвідділу міліції проводиться розслідування кримінального провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ч.2 ст.199 (Виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання, ввезення в Україну з метою використання при продажу товарів, збуту або збут підроблених грошей, державних цінних паперів, білетів державної лотереї, марок акцизного збору чи голографічних захисних елементів) Кримінального кодексу України. Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк від п’яти до десяти років з конфіскацією майна.

Членів злочинної групи затримано, їм оголошено підозру.

Створена слідчо-оперативна група. У межах досудового розслідування кримінального провадження вживаються заходи щодо встановлення та документування додаткових фактів протиправної діяльності зазначених осіб, інформує прес-служба обласної міліції.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100