«Політичним замовленням» називає відсторонений міський голова Черкас Сергій Одарич свій допит у прокуратурі в статусі «підозрюваного».


Щодо чого відкрите кримінальне провадження він не розповідає, адже це є таємницею слідства. Натякає лише, що це справа щодо звільнення кількох працівників міськвиконкому шестирічної давнини. Про це «відсторонений» міський голова Сергій Одарич заявив у п'ятницю в програмі «Відкритий діалог», що на ТРК «ВІККА».

– По всіх цих справах вже є рішення судів. І до суду, і після були перевірки документів прокуратурою, писалися заяви депутатами, де просили порушити кримінальну справу. Проводилися перевірки, підшиті цілі томи. Але за п’ять років суцільних скарг прокуратура відмовляла у порушенні кримінальної справи, бо не знаходила жодних підстав для цього, – сказав у прямому ефірі колишній міський голова.

За його словами, нічого нового в справі не з’явилося, тож чому через шість років прокуратура знову порушила питання – невідомо.

Наступний допит екс-мера відбудеться вже у вівторок о 10.00.

– Очевидно, трьох з половиною годин малувато, і на прощання слідчий сказав: «Ну це ми поговорили тільки по одному маленькому епізоду. У нас там ще є багато всього….» Думаю, що буду ходити туди з певною регулярністю. Може, кожного дня, може, через день… – з посмішкою зазначив Сергій Одарич.


реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100