Органи прокуратури починаючи з 2008 року відстоюють у судах різних інстанцій інтереси жителів гуртожитку по вул. Горького,4 в м.Черкаси. Були заявлені позови в інтересах держави до Регіонального відділення Фонду державного майна України по Черкаській області, а також до Міністерства промислової політики України та попереднього власника гуртожитку – ВАТ «Темп» –  про визнання права власності на гуртожиток за державою. Однак у ході розгляду судами в задоволенні цих позовів відмовлено.

Крім того, прокуратура міста Черкаси у 2012 році у справі за позовом ТОВ «Праймбуд», який на даний час є власником гуртожитка, до мешканців гуртожитку представляла в судах різних інстанцій інтереси неповнолітніх та людей похилого віку. Однак рішенням Придніпровського районного суду міста Черкаси від 26.11.2012 задоволено позовні вимоги ТОВ «Праймбуд». Апеляційні та касаційні скарги органів прокуратури залишено без задоволення.

У квітні 2013 року прокуратурою м. Черкаси до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесені матеріали щодо незаконних дій службових осіб ТОВ «Праймбуд», які полягають у неправомірному отриманні останніми коштів на реконструкцію гуртожитку, що по вул. Горького, 4 в м. Черкаси  та передачі його в іпотеку, що призвело до виселення з вказаного гуртожитку його мешканців.

Досудове розслідування за ч. 1 ст. 190 КК України (шахрайство) проводить Придніпровський  РВ м. Черкаси УМВС України в Черкаській області. Про це інформує прес-служба прокуратури міста Черкаси.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100