Фото з газети "Вечірні Черкаси"

Фото з газети "Вечірні Черкаси"

Геннадій Дем’яненко – наймолодший прокурор Черкаської області за всі роки її існування. Проте чи допомагає йому молодий вік, чи заважає, він говорити не береться.

– Питання більше філософське. 36 років – це молодий вік? Не хочу сказати, що старий, але й не молодий. Я цьому взагалі не надаю особливої уваги, вік не має для мене значення. Усе залежить від професійних якостей і навичок, – зазначив Геннадій Дем’яненко в інтерв’ю газеті «Вечірні Черкаси».

Журналіст зауважила в інтерв’ю, мовляв, кажуть, що перша посада – стажиста – далася Дем’яненку за вдяки впливовим зв’язкам. Однак він це заперечив.

– Ні, це не так. На рівні з усіма я здав у відділ кадрів документи, пройшов конкурс та почав працювати. У мене син навчається у школі, і я йому вже зараз розповідаю, що диплом – це не головне. Якщо ти нічого не розумієш у роботі – він тобі не допоможе. У прокуратурі головне – мати здібності та бажання працювати.

– На кожній своїй посаді ви працювали рік-півтора. У нас затримаєтесь?

– Життя так складалось. Я не жалкую про це. Я попрацював в Одесі, Криму, Сумах. Тепер Черкаси. Коли в Генпрокуратурі працював, доводилось часто виїжджати у відрядження. Я поїздив по всій державі. Був скрізь, а от у Черкасах – жодного разу. Як керівництво вирішить, стільки й будемо працювати.

– Крим, Одеса – там ви виконували обов'язки заступника прокурора. Тепер Черкаська область – чому зважились на цю посаду?

– Є таке поняття – служба. Рішення по призначеннях приймає лише одна особа – Генеральний прокурор України. Із прийнятим ним рішенням я із задоволенням погодився. Чому б ні?

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100