Цими вихідними в Черкасах під час свята «Кольоровий світ», яке організував благодійний фонд «Сила доброти», збирали кошти й речі для 95-ти дітей Михайлівської школи-інтернату, інформує Черкаський прес-клуб реформ.

– У рамках дитячого свята «Кольоровий світ» ми проводили збір коштів для потреб Михайлівської школи-інтернату, а також акції «Подаруй чашку» (кожен охочий міг купити чашку для вихованця інтернату) та «Поділись іграшкою», – розповідає співробітник фонду «Сила Доброти» Оксана Лиманська. – Таким чином, вихованці інтернату отримають 5 великих коробок іграшок, подарованих маленькими черкащанами, та 100 чашок, які для них придбали гості свята.

Крім того, на святі змогли побувати 22 вихованці інтернату. Вони отримали таку винагороду за гарне навчання та зразкову поведінку. Діти взяли участь в інтерактивній дитячій виставі-шоу та вікових іграх, розвагах із костюмованими персонажами з казок і мультфільмів. Особливо ж дітей вразила канатна дорога «Шляхом Робіна Гуда» та театр вогню «Сварожичі». Кожен маленький учасник свята «Кольоровий світ» отримав морозиво та солодку воду, призи і подарунки.

– Найближчою ініціативою фонду стане загальночеркаське свято сім’ї як наступний логічний крок у пропагуванні родинних цінностей, – констатував депутат Черкаської міської ради Сергій Гладких, який багато років підтримує ініціативи фонду. – Оскільки Черкасам було б вкрай корисно мати традиції, що сприяють піднесенню цінності родини, дитинства. Я планую звернутися до міської ради із пропозицією звернути увагу на свята, які успішно організовує для міста навіть без жодної бюджетної підтримки фонд «Сила Доброти». І збираюсь переконати колег усім разом підтримати таку ініціативу громади (і ставати спонсорами таких  заходів) дарувати дорослим і малим черкащанам справжнє некомерційне і неполітичне свято.

Загалом під час свята для вихованців Михайлівської школи-інтернату зібрали 10 тисяч гривень.


реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100