реклама

реклама Делікат

реклама

39% мешканців Центральної України задоволені роботою Азарова, 37% - ні. Такі дані оприлюднила соціологічна група «Рейтинг» за результатами соцопитування.

Позитивні оцінки перевищили негативні в усіх регіонах, крім Заходу. Так, на Донбасі позитивно оцінили 75%, негативно – 8%, на Півдні – 69% проти 17%, на Сході – 46% проти 22%, на Півночі – 42% проти 40%, Центрі – 39% проти 37%, на Заході – 30% проти 47%.

43% громадян вважають, що діяльність уряду Азарова була більш ефективною, ніж діяльність уряду Тимошенко. Протилежної думки – лише 15%. Ще 20% вважають що обидва уряди були достатньо не ефективні, а 2% - обидва уряди були ефективні. 20% не визначились із зазначеного питання.

Максимально ефективними визнані дії уряду у таких сферах як розширення економічної співпраці з Росією  та прийняття Державного бюджету.

Серед неефективних дії уряду можна виділити боротьбу з безробіттям , підтримку села , боротьбу з корупцією , роботу житлово-комунального господарства , підвищення рівня охорони здоров’я в країні .

ДОВІДКА.

Дослідження проводилося 11-17 червня 2010 року. Методом інтерв’ю було опитано в Україні 2000 респондентів віком від 18 років і старші. Помилка репрезентативності дослідження: для значень близьких до 50% похибка становить не більше 3%, для значень близьких до 30% - не більше 2,6%, для значень близьких до 10% - не більше 1,8%.

Дослідження проводилося на Заході (Волинська, Закарпатська, Івано-Франківська, Львівська, Рівненська, Тернопільська, Чернівецька), Центрі (Вінницька, Кіровоградська, Полтавська, Хмельницька, Черкаська), Півночі (м. Київ, Київська, Житомирська, Сумська, Чернігівська) Півдні (АР Крим, Одеська, Херсонська, Миколаївська, м. Севастополь), Сході (Дніпропетровська, Запорізька, Харківська) та на Донбасі (Донецька, Луганська).

Джерело: Zaxid.net

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100