На сьогоднішній вранішній нараді заступник в. о. міського голови Черкас Павло Карась висловив своє обурення першому заступнику в. о. міського голови Вікторові Беззубенку за те, що той розглядає всі питання, зокрема і ті, що стосуються житлово-комунальних проблем.


– У мене останнє питання. Я його не записав, але взяв відповідь Риджаніча (директора департаменту ЖКГ, – ред.) і ледь не випустив із вигляду. Я дуже радий, що ви оперативно проінформували про тарифи, які ми маємо по очищенню стоків у співпраці з «Азотом», яку ми здійснюємо їм плату… Але скажіть, у тарифі яка ціна? – сказав Віктор Беззубенко.

– Чотириста гривень,.. Вікторе Анатолійовичу, то ви займаєтеся усіма питаннями?.. – обурився заступник в. о. міського голови Павло Карась. – У вас є питання, якими ви НЕ займаєтесь?

Кілька секунд у залі засідань панувала тиша.

– Мені Павло Миколайович ставить питання, чи займаюся я всіма питаннями. Хочу керівникам департаментів відповісти. Враховуючи те, що я за дорученням виконуючого обов’язки міського голови веду нараду, вважаю, що до моєї компетенції, як ведучого наради, входять абсолютно всі питання, що стосуються роботи департаментів. Якщо є інше бачення, будь ласка, я готовий виконувати будь-які інші доручення виконуючого обов’язки міського голови. Дякую всім за увагу! – відповів на закиди Карася Віктор Анатолійович. Після цих слів нарада закінчилась.

Це вже не перше непорозуміння між Карасем та Беззубенком. Кілька тижнів тому під час наради Павло Карась перебив доповідь Віктора Беззубенка, чим образив останнього. Тоді Віктор Анатолійович попросив його більше не перебивати та пообіцяв, що якщо його і надалі перебиватимуть, то на наступних нарадах він мовчатиме.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100