Черкаська міська рада змогла винайти резерви на збільшення видатків на проведення оздоровчої кампанії.

Як повідомив перший заступник в.о. міського голови Черкас Віктор Беззубенко, вперше за останні декілька років влада змогли передбачити більш ніж один мільйон гривень на проведення оздоровчої кампанії для дітей.

Черкаські категорійні діти відпочиватимуть у 39 дитячих закладах. Це – пришкільні табори, наметовий табір «Юний моряк», позаміські табори «Україна», «Мрія», «Дніпровець».

– Також планується відновити роботу табору «Орлятко», який не працював минулого року, – говорить Віктор Беззубенко. – Ми маємо на меті відродити роботу дитячих таборів, які діяли при позашкільних навчальних закладах: станції юних туристів, станції юних техніків.

Ще однією новиною є створення літніх розвиваючих таборів для сучасних підлітків «Майстерня успіху» і «Позитив». У цих таборах діти не лише відпочиватимуть, а й розкриватимуть свої творчі здібності.

З ними працюватимуть педагоги та викладачі міського Будинку культури імені Кулика, Черкаського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, міжшкільного навчально-виробничого комбінату.

Крім того, стовідсотково оздоровлять обдарованих черкаських дітей, запевняють у прес-службі Черкаського міськвиконкому.

Довідка

У Черкасах – 223 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування; понад 2 000 творчо обдарованих дітей; 22051 дитина шкільного віку, які підлягають забезпеченню оздоровчими та відпочинковими послугами;

15 500 дітей планується забезпечити оздоровленням та відпочинком.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100