Класичне весільне вбрання – в минулому. Черкаські наречені надають перевагу сукням в етностилі. Одну з таких обрали кращою серед десяти представлених на щорічному фестивалі «Весільний кураж», йдеться в сюжеті «Вікка-новин».

Конкурс кращого весільного образу розпочався, як і анонсували, в Долині троянд. Та в плани організаторів втрутилася злива. Учасникам довелося шукати притулку в одному з торговельних центрів.

Дівчата дефілювали на сцені в царському, грецькому, українському образах, у стилі мафії тощо.

Одна з учасниць весільного фестивалю Яна Будовицька обрала червоне намисто, в колір до нього – пасок. Поставила на етностиль – і не прогадала.

– Я як справжня українська жінка – ніжна, трохи загадкова, упевнена в собі, – розповідає про себе переможниця конкурсу Яна Будовицька, яка, до речі, два тижні тому приміряла ще й корону найкрасивішої студентки області.

Організатори запевняють, що в них на меті – не лише потішити око глядача.

– Черкащани, які приходять на конкурс, можуть побачити, які зачіски в тренді. Ті, хто готується до весілля, можуть побачити його організацію від «А» до «Я», – пояснює важливість заходу співорганізатор Яна Громико.

Подивитися на майбутніх наречених прийшли не лише ті, хто готується йти під вінець. Школярка Яна Литвин про сукню й фату замислюється вже з першого класу:

– Я мрію про сукню у формі риби. Вона має бути позаду довшою, попереду – коротшою.

Фестиваль «Весільний кураж» у Черкасах проводили втретє. І вже наступного року організатори пообіцяли здивувати вибагливу публіку новими, несподіваними образами.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100