У переддень свята випускників, який цього року в Черкасах співпав із Днем міста, влада опублікувала лист-звернення до школярів.

«Дорогі випускники! Завтра у вас важливий день – завершується один зі складних, але цікавих етапів життя. Ви залишаєте школу і отримуєте атестат зрілості. Перед кожним із вас відкривається безліч шляхів. Зараз дуже важливо – обрати правильний шлях, зробити правильні кроки уже сьогодні», – йдеться у зверненні мерії до учнів. – «Як відомо, значна кількість випускників зустрічає світанок після випускного вечора біля води. Ця гарна традиція є досить небезпечною, тому цього року, з метою попередження нещасних випадків, було ухвалено рішення про заборону купання у відкритих водоймах із вечора суботи 1 червня до ранку неділі».

За дотриманням рішення слідкуватимуть представники МНС, правоохоронних органів, громадських формувань та педагогічні працівники відповідно до затверджених графіків.

«Вітаємо вас із Днем випускника! Бажаємо упевнено робити перші кроки у позашкільному житті!» – цитує прес-служба Черкаського міськвиконкому побажання влади школярам.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100