реклама

реклама

По-особливому відзначили свято День захисту дітей мешканці Південно-Західного мікрорайону та району Залізничного вокзалу Черкас.


Завдяки народному депутату України Володимиру Зубику тут відбулися трьохгодинні яскраві і веселі театралізовані дійства. Гостей зустрічали та розважали улюблені велетенські казкові герої, насиченою і різноманітною була й сама програма свята. Нудьгувати не довелося ні малечі, ні дорослим. Кожний з присутніх обирав заняття до душі: цікаві конкурси, вікторини, спортивні змагання. Чого не було, так це переможених, адже кожний учасник дійства отримав приз уже за саму участь. Підсолодило свято й частування. Присутніх пригощали морозивом, солодощами, соками. Особливо не приховувала захоплення малеча.


Шоу від Володимира Зубика для черкащан пройшло у піднесеній, доброзичливій атмосфері, і кожний з його учасників повертався додому в гарному настрої, добрим словом відгукуючись про організаторів та головного мецената свята Володимира Зубика. Про це інформує прес-служба депутата.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100