реклама

реклама

Голова Черкаської обласної організації ВО «Свобода» Юрій Ботнар не розуміє «опозиціонера» Олександра Радуцького, який ще два місяці тому впевнено заявляв, що готовий вступити у «Батьківщину», а відтепер дарує монетки «на щастя» голові Черкаської ОДА Сергію Тулубу. Про це він заявив на сьогоднішній прес-конференції.


– Ще місяць чи два тому вони сиділи за цим столом і плакали, що «опозиціонери»… Їхня опозиційність, напевно, стосувалася лише своїх приватних інтересів. Я не розумію, як людина, яка може приходити і розповідати, що він «апазиціонєр» до когось з влади, і водночас дарувати монетки цій же владі… – сказав Юрій Ботнар.

Опісля він запевнив, що після відставки міського голови Черкас Сергія Одарича опозиція має лише одного «стратегічного опонента» – голову Черкаської ОДА Сергія Тулуба.

Фото з сайту ''Кропива''

Фото з сайту ''Кропива''


– Сергій Тулуб – це представник режиму. Я закликаю всіх людей доброї волі, хто задумується про своє майбутнє, вже зараз боротися з режимом. Я не впевнений, що він зараз впаде, але очевидно, що він побудований на брехні, безглуздості, силі, яка використовується дуже тупо, тому довго не протягне, – переконаний Ботнар.

Щодо присутності самого Тулуба на святкуванні Дня міста, то його опозиціонер порівняв з «царем-батюшкою, який пішов у народ».

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100