реклама

реклама

Днями всі могли переконатися, що в мікрорайоні «Луначарський» вміють і люблять грати в баскетбол на чемпіонаті серед дворових команд. Про це написав у себе на сторінці у «Фейсбуці» голова КСН «Луначарський» Руслан Зоря.

– Близько півсотні любителів цього виду спорту продемонстрували свої можливості на першості мікрорайону на День міста. Переможців обрали серед 11 команд. Загалом було три вікові категорії: наймолодшому гравцю - 13 років, а найстаршому -23 роки. Боролись між собою лише хлопці. Турнір проходив на одному з відремонтованих раніше спортивних майданчиків. Відзначу, що таке змагання проходило у нас вперше і зібрало доволі численну публіку, – написав Руслан Зоря.


Малеча, яка за віком не брала участі у чемпіонаті – могла поуправлятись з м’ячем на спеціально облаштованому мінібаскетбольному майданчику. Щодо учасників, то команди формувались самостійно, до організації долучилась ініціативна молодь. Рекламувала і через оголошення, і у соціальних мережах.

– Скажу, що «Луначарці» є достойні спортсмени, які можуть вже мірятися силами й з іншими мікрорайонами. А судили і контролювали хід кожної гри професійні судді і баскетболісти з «Черкаських Мавп», які давали невеличкі майстер-класи серед публіки. Зважаючи на популярність і зацікавленість до баскетболу в нашому мікрорайоні, думаю, що такий турнір стане традиційним. Мені б дуже хотілося б, щоб подібні проводились й в інших частинах міста і частіше. Мені дуже приємно, що до нашого свята долучились обласний центр «Спорт для всіх», депутати міської ради і бізнесмени, які допомогли в організації. Кожна команда-переможець отримала цінні призи, спортивний інвентар та звичайно хороший настрій. У планах комітету самоорганізації населення відкриття фото та шахового гуртку, а також секції бойового гопаку, – пообіцяв Руслан Зоря.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100