Із сьогоднішнього дня у Черкасах знову розпочався ямковий ремонт доріг. Про це на вранішній нараді сказав заступник в. о. міського голови Павло Карась.

Ремонтні роботи будуть проводитися на вулиці 30 років Перемоги (від літака у напрямку Руставі), від знака в’їзду «Черкаси» по вулиці Онопрієнка до вулиці Одеської, на вулиці Рози Люксембург (від проспекту Хіміків до вулиці Чайковського, біля 3-ої міської лікарні) та по вулиці Університетській (від вулиці Кавказької до вулиці Гоголя).

За словами Карася, саме ці вулиці були обрані для ремонту, адже там спостерігається «критичний стан».

– Стан вулиці 30 років Перемоги – критичний. Це одна за найбільш навантажених місць у Черкасах. По вулиці Рози Люксембург – маршрут руху швидкої допомоги до лікарні. На вулиці Університетській жахливий стан, а крім того – майбутній випуск в університеті. Онопрієнка – об’їзна дорога, в’їзд у місто, – коротко пояснив вибір вулиць Павло Миколайович.

Також він зазначив, що домовився із заступником голови Черкаської ОДА Олександром Павловим про те, що приблизно через 10 днів вони проведуть ремонт в’їзної дороги в Черкаси.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100