Вісім дитячих візочків отримали в подарунок від міської влади родини, у яких 1 червня, на День міста, народились малята.



Така традиція в Черкасах існує вже двадцять чотири роки, нагадує прес-служба Черкаського міськвиконкому. Цього року 1 червня в Черкасах народилось три дівчинки та п’ять хлопчиків.

Від міської влади дитячі візочки новоспеченим матусям вручив перший заступник в. о. міського голови Віктор Беззубенко. Він побажав породіллям та їхнім малюкам міцного здоров’я, щастя, родинного благополуччя, добробуту і щоб обов’язково їхні серця зігрівали тепло й турбота близьких.


Юлія Гольштейн, яка 1 червня в Черкасах народила свого першого синочка Олександра (вагою 3750 г та зростом 55 см) надзвичайно задоволена подарунком від міської влади. Каже, що навіть не очікувала такого сюрпризу.

– Мені лікарі ставили дату пологів на 14 червня. Але синочок народився на два тижні раніше, що я аж ніяк не сподівалась. Попередньо ми не купували речі для дитини, зокрема і дитячий візок. Тому подарунок – надзвичайно доречний, – зауважує молода мама.

Для Уляни Тарусової, яка 1 червня народила донечку (вагою 2470 г) ці пологи – вже другі. Дома її очікує дворічний синочок. Подарунок від міської влади жінка сприйняла із задоволенням. Адже, за її словами, старий дитячий візок старшого сина геть розгойданий і навряд чи його надовго вистачить.

– Я взагалі мала народити 31 травня. Але трохи переносила доню. Схоже, вона, як і всі дівчата, не надто поспішала. Тепер розумію – ось так моя доця вирішила зробити ще й додатковий подарунок, побачивши світ саме на День міста, – з посмішкою зауважує Ульяна.


Жінка також дякує міській владі за такий потрібний дарунок. Адже для родини, у якої народжується маля, кожна копійка на рахунку.

А ось Наталія Карпусенко, яка 1 червня народила донечку (вагою 2900г), перші свої пологи пройшла разом зі своїм чоловіком, який був поруч і першим побачив свою новонароджену крихітку. Каже, що навіть не знала про те, що в місті є така традиція.

– Загалом чула, що буде День міста. Проте через клопоти щодо майбутніх пологів та хвилюваннями з цього приводу ніколи було думати про святкування чергової річниці міста. І вже точно – про отримання подарунків від міської влади з нагоди народження нашої з чоловіком дитини саме в цей день. Усе співпало зовсім випадково, хоча результатом я цілком задоволена. Адже заздалегідь не купували дитячий візок, – розповіла Наталія.


За словами головного лікаря Черкаського міського пологового будинку «Центру матері та дитини» Володимира Зеленька, приємно, що міська влада започаткувала таку гарну традицію. Адже для молодих мам, які народили своїх малят на День міста, віднині – це подвійне свято.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100