У селі Байбузи Черкаського району п'ятикласник Віталій стверджує, що його побив учитель.

Хлопчик відвідує денний табір, який влітку працює при школі. Учень говорить, що викладач фізкультури накинувся на нього з кулаками через дрібницю. Місцеві додають: це вже не вперше вчитель розпускає руки, йдеться в сюжеті «Подробиць».

За словами матері десятирічного Віталіка, вчитель бив хлопця по нирках, давив його за шию. Дісталося Віталію за те, що він з друзями грав у карти.

Однокласник Віталія Микола каже, що все це бачили й інші вчителі, однак за хлопчика ніхто не заступився.

– Завуч школи просто йшов, дивився і все. Тоді Іван Степанович кинув його, а Віталік ледь у стовп не вдарився, – каже школяр Микола.

Натомість директор школи усі звинувачення відкидає, мовляв, невідомо, як усе було насправді, а вчителя фізкультури характеризує як зразкового педагога з тридцятирічним стажем.

Сам Іван Степанович каже, що хлопчика не бив, тільки зупинив, аби той не вибіг на дорогу.

– Своєї провини я не відчуваю, адже ніяких тілесних ушкоджень я не наносив. Просто я обмежував його від тих небажаних наслідків, які могли б виникнути, – говорить вчитель фізичної культури Іван Журба.

Проте мама Віталіка таким словам вчителя не вірить. Вона вже звернулася у міліцію та зафіксувала в лікаря синці на тілі хлопчика.

– Ми багатодітні, малозабезпечені. Нас не дуже цінують за це. Чомусь до нас таке ставлення, наче ми якісь ізгої суспільства, – бідкається Світлана Майборода.

У міліції поки ситуацію не коментують. Поки правоохоронці з’ясовують, чи бив педагог хлопчика, Віталік у табір вирішив не ходити.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100