Депутат Черкаської обласної ради Любов Майборода направила звернення до Черкаської міської ради з приводу ситуації в Черкаській дитячій поліклініці №2. Нижче подаємо звернення:


До мене надійшли чисельні звернення батьків, діти яких обслуговуються в дитячій поліклініці № 2 (вул. Вербовецького, 4) з приводу аварійного закриття головного входу в поліклініку.

Поліклініка № 2 обслуговує 14 тисяч дітей віком до 18 років і надає щоденно медичну допомогу близько 300-ам особам.

У 2012 році за рахунок коштів міського бюджету – 85 тис. гр. - була виготовлена проектно-кошторисна документація на капітальний ремонт будівлі поліклініки; загальна вартість ремонтних робіт – 1млн. 583 тисячі гривень. Проте, міський бюджетом на 2013 рік кошти на ремонт дитячої поліклініки № 2 не передбачені.

25.04.2013 комісія Черкаської міської дитячої лікарні склала акт позачергового огляду будівлі дитячої поліклініки № 2, відповідно до якого через аварійний стан карнизної частини фасаду(випадіння штукатурки, цегли) було заборонено користуватись головним входом.  На сьогоднішній день головний вхід в будівлю дитячої п-ки № 2 перекритий, що викликає незручності для відвідувачів.

Відповідно до дефектного акту дитячої міської лікарні від 15.05.2013, ремонт головного входу коштує 118тис. 538 гр. Враховуючи соціальну важливість об`єкту, на підставі ст. 13 закону України «Про статус депутатів місцевих рад» прошу розглянути в першочерговому порядку пропозицію про виділення  118 тис. 538 гр. на ремонт головного входу дитячої поліклініки № 2 за рахунок перерозподілу коштів міського бюджету.

Пропозиції для зменшення видатків:

-         придбання автомобіля «Газель» для дирекції парків – 200 тисяч гривень;

-         реконструкція оранжереї в дитячому парку – 123 тис.гр.;

-         придбання ілюмінації на Мосту кохання в ювілейному парку – 50 тис. гр.;

-         будівництво вольєрів для вовків та ведмедів – 1 млн.гр.;

-         придбання мопедів для працівників муніципальної інспекції – 120 тисяч гривень;

-         реконструкція орлятника – 652 тис. гр.;

-         розміщення монументального мистецтва на об`єкті комунальної власності – СШ № 17 – 500 тис.гр.;

-         розміщення елементу благоустрою «шахи» - 300 тисяч гривень.

Прошу розглянути моє звернення на засіданні виконавчого комітету, комісій з питань охорони здоров`я та бюджету та повідомите мене про час розгляду.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100