Виконавчий комітет вніс зміни до проекту рішення про міський бюджет на 2013 рік.

Остаточно його затвердять депутати міської ради на засіданні сесії, яке заплановано на 13 червня. Серед основних змін: збільшення коштів на поточний ремонт доріг та закладення коштів на придбання колеса огляду для парку.

Близько 2 мільйонів гривень перерозподілили із міських програм, дорожнього фонду та економії по галузі житлово-комунального на поточний ремонт доріг у Черкасах. Це додаткова сума на ямковий ремонт. Нині у міському бюджеті закладено більше 5 мільйонів гривень на ці роботи. Організації-переможці тендерів уже асфальтують міські шляхи.

Також члени виконкому віднайшли 1,5 мільйони гривень на придбання колеса огляду та 250 тисяч гривень на виготовлення проектно-кошторисної документації для ремонту літнього театру у парку 50-річчя. Ці кошти - за рахунок зменшення видатків на реконструкцію вулиці Хрещатик. Як зазначає директор КП «Дирекція парків» Олександр Радуцький, у літньому театру парку проводиться багато концертів, міжнародні фестивалі,  і просто соромно вже туди запрошувати гостей, адже він потребує капітального ремонту.

Про це інформує прес-служба мерії міста Черкаси.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100