реклама

реклама

Враховуючи запити, які надходять до УМВС від представників ЗМІ та громадськості щодо ДТП зі смертельним наслідком, яке сталося 1 червня в районі вулиць Смiлянська-Оборонна, прес-служба черкаської обласної міліції вирішила таки відреагувати на подію.


«1 червня близько 23-00 години на розі вулиць Смiлянська-Оборонна водій іномарки скоїв наїзд на жінку, яка перебігала проїжджу частину дороги по пішохідному переходу. Внаслідок ДТП пішохід загинула на мiсцi пригоди. Подію зареєстровано в єдиному реєстрі досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Наразі проводиться всебічне, неупереджене, об’єктивне слідство, призначено ряд експертиз, як технічних так і судово-медичних. Згідно висновку судово-медичної експертизи водій автомобільного засобу на момент скоєння ДТП був тверезим», – йдеться в повідомленні міліції.

«Певний час дана справа знаходилась на вивченні в органах прокуратури, куди була направлена на їх вимогу. Наразі з додатковими вказівками справу повернуто для подальшого розслідування до СУ УМВС України в Черкаській області. Зараз слідство встановлює всі деталі та обставини цієї справи. Контроль за проведенням слідчих дій здійснюють органи прокуратури. Інші відомості, які відносяться до персональних даних осіб які є учасниками кримінального процесу та хід слідчих дій в даний час згідно чинного законодавства розголошенню не підлягають», – йдеться в повідомленні СЗГ УМВС України в Черкаській області.

Нагадаємо, що у ЗМІ поширили інформацію нібито до цього ДТП причетний директор Департаменту з суспільно-політичних питань та регіональної політики Черкаської обласної державної адміністрації, заступник голови обласної організації ПР з питань молодіжної політики Вадим Береза.

Проте сам Вадим Береза відмовився коментувати «Прочерку» подібну інформацію, зазначивши, що поки він утримується від коментарів.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100