На території Черкаської області з 5 по 12 червня тривали профілактичні заходи щодо перевірок державних номерних знаків автотранспорту.

Під час нагляду за дорожнім рухом працівники ДАІ звертали увагу на транспортні засоби, на яких використовувалися номерні знаки з порушенням вимог ч. 6 ст. 121 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Співробітники ДАІ Черкаської області виявили 149 порушень Правил дорожнього руху за ч. 6 ст. 121 КУпАП, зокрема 65 фактів керування водіями транспортними засобами без номерного знаку або з номерним знаком, що не належить цьому засобу; 3 – з номерним знаком, що не відповідає вимогам стандарту; 26 – з номерним знаком, закріпленим у невстановленому для цього місці; 32 – з номерним знаком, закритим іншими предметами чи забрудненим, що не дозволяє чітко визначити символи номерного знака з відстані двадцяти метрів; 23 – з неосвітленим номерним знаком.

Чинним КУпАП за вказані порушення передбачено покарання у вигляді штрафу від 170 до 255 гривень, зазначають у прес-службі ДАІ області.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100