До чергової частин Кам'янського райвідділу міліції звернулись місцеві жителі з повідомленням про те, що на вулиці поблизу одного з домоволодінь знайшли тіло господаря будинку з ознаками насильницької смерті.

На місце пригоди негайно виїхала слідчо-оперативна група. Інформація підтвердилася: за вказаною адресою поблизу будинку правоохоронці виявили мертвого чоловіка.

Як з’ясувалось, смерть потерпілого настала від проникаючого ножового поранення. Зловмисник поцілив чоловікові просто в серце. З’ясовуючи обставини події, оперативники довідались, що загиблий чоловік – не єдина жертва нападника. Від його рук також постраждала дружина вбитого, якій вдалося втекти. Її з ножовим пораненням горла забрала карета «швидкої медичної допомоги».

Під час розмови з потерпілою та свідками події працівники міліції дізнались, що напад на подружжя невідомий скоїв саме тоді, коли жінка знаходилась на подвір’ї домоволодіння та поралася по господарству. Вона розповіла, що побачила, як з боку городу до неї прямує якийсь чоловік.

На запитання, хто він такий і що тут робить, незнайомець нічого не відповів, а лише швидко вихопив ніж та кинувся з ним на жінку. Відштовхнувши нападника рукою, поранена господиня почала гукати на допомогу та кинулася тікати. На крик дружини з будинку вибіг чоловік. Побачивши, що трапилося, він намагався зупинити нападника, але отримав ножове поранення в серце. Побачивши, що жінка зникла, а господар будинку лежить нерухомий, зловмисник заскочив до будівлі, схопив декілька золотих прикрас, мобільний телефон, 70 гривень і зник.

Як повідомив заступник начальника УМВС України в Черкаській області полковник міліції Леонід Бойко, правоохоронці розпочали пошуки зловмисника.

Проводячи оперативні заходи та ретельно досліджуючи речові докази, працівники міліції з’ясували, що до скоєння злочину може бути причетний 16-річний місцевий житель, який, до речі, раніше до поля зору правоохоронців не потрапляв.

Перевірити його за місцем проживання працівникам міліції не вдалося, адже підозрюваний, поспішаючи, виїхав до сусідньої Кіровоградської області. Там він і був затриманий працівниками міліції. Проведений обшук за місцем проживання молодого чоловіка підтвердив підозри оперативників: знайдені речові докази вказували на його причетність до скоєння злочину. Під час розмови зі слідчими затриманий повністю відмовлявся що-небудь пояснювати та всіляко виправдовував свої дії.

Наразі хлопця затримано, він утримується під вартою. Слідчим вiддiленням Кам'янського райвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за ознаками частини 2 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від десяти до п'ятнадцяти років або довічного позбавлення волі, інформують у прес-службі обласної міліції.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100