Службовці ветеринарної медицини Чорнобаївського району зловживали владою та своїм службовим становищем. Це з’ясували оперативні працівники УДСБЕЗ УМВС України в Черкаській області.

Неналежно виконуючи свої службові обов’язки, чиновники здійснили підробку документів на користь приватного підприємця, який займається переробкою риби. 

Працівники міліції здійснили перевірку діяльності цього суб’єкта господарювання зі зберігання, переробки та реалізації рибної продукції. 


Під час перевірки документації рибопереробного цеху було встановлено, що керівництво харчового підприємства працює без наявних документів дозвільного характеру, зокрема за відсутності експлуатаційного дозволу та документів, що засвідчують якість та безпеку риби. Також у ветеринарних документах були виявлені внесені недостовірні дані на користь суб’єкта господарської діяльності.


На момент перевірки в цеху з переробки риби знаходилось 2650 кг засоленої риби та 2000 кг в’яленої риби, на яку не було ветеринарних документів. Працівники міліції вилучили з переробки та реалізації рибу, й припинили роботу рибопереробного цеху.


Слідчим відділом Соснівського райвідділу міліції за матеріалами УДСБЕЗ УМВС відкрито кримінальні провадження відносно службових осіб управління ветеринарної медицини за ч. 2 ст.364 (Зловживання владою або службовим становищем) та ч.2 ст.366 (Службове підроблення). 

Наразі слідство встановлює походження рибної сировини для переробки, оскільки холодильні установки для зберігання продукції на підприємстві відсутні, а, як відомо, до 10 червня на території держави вилов риби було заборонено. Триває подальше розслідування, зазначають у прес-службі обласної міліції.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100