Соснівським райвідділом міліції проводиться слідство та відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 186 Кримінального кодексу України (Грабіж) відносно 30-річного раніше судимого жителя Чорнобаївщини, який в місті Черкаси та місті Сміла зривав із жінок золоті ланцюжки. Жертвами грабіжника ставали переважно жінки 40-60 років, на «полювання» зловмисник виходив у світлу пору доби. Нападав на потерпілих лише тоді, коли був певний, що навколо немає свідків. Отримані злочинним шляхом прикраси, чоловік через своїх знайомих здавав до місцевих ломбардів.

Зараз проводиться розслідування, правоохоронці встановлюють осіб, які могли б бути причетні до даних кримінальних правопорушень, та виявляють нові епізоди скоєння затриманим грабежів.

Шановні громадяни! Уважно вдивіться в це фото, якщо Ви стали жертвою цього зловмисника або володієте інформацією, яка допоможе слідству, будь-ласка, повідомте про це працівників міліції за номером «102» або зателефонуйте до чергової частини Соснівського райвідділу міліції за телефоном (0472) 37-35-77. Конфіденційність гарантовано.

Про це інформує прес-служба обласної міліції.



реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100