У Кіровоградській області міліція проводить операцію з вилучення викраденого вугілля на 1,5 млн грн. Про це повідомляє «Укрінформ» з посиланням на «УНН».

«Йдеться приблизно про тисячу тонн вугілля на 1,5 млн грн. Продукція була незаконно вивезена з Тальнівського паливного складу в сусідній Кіровоградський регіон, на склад у смт Новоархангельськ», – йдеться в повідомленні.

Посилаючись на своє джерело, агентство повідомляє, що МВС порушило кримінальну справу за фактом незаконного привласнення вугілля колишнім директором черкаського комунального підприємства «Облпаливо» Олексієм Тернавський.

З санкції суду міліція почала вилучати вугілля як речовий доказ у справі 14 червня, проте вже 15 числа його вивіз був припинений співробітниками приватної київської охоронної фірми «Таврус».

Як кажуть самі охоронці, їхні дії визначені договором з керівником донецької компанії «Вікторія» Олегом Філінським, а команда зупинити відвантаження нібито надійшла від представників банків «Укоопспілка» і «Укрсиббанк».

«Охоронці грубо протидіють слідству, прикриваючись очевидно вигаданими договірними відносинами з банками. Звучать загрози залучити впливових покровителів у владі, зокрема серед народних депутатів», – повідомило джерело.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100