реклама

реклама

Лише об’єднаною опозицією можна протистояти нинішній владі. Тож на рівні Черкащини Українська Народна Партія зробить все можливе, щоб об’єднати праві і опозиційні сили в єдиний кулак. Про це 9 лютого на прес-конференції повідомив лідер обласної організації УНП Леонід Даценко.

За словами пана Леоніда, боротися з нинішньою владою змушує сама влада через політику гонінь та утисків українських патріотів, що має системний характер.

– Не можна сказати, що це ініціює СБУ, міліція чи інша структура. Це політика місцевої влади. За це повинен відповідати голова обласної державної адміністрації, який, згідно закону, відповідає за соціально-економічну і політичну ситуацію на Черкащині, – наголосив Леонід Даценко. – Тож ми ініціюємо в області створення опозиційної української місцевої адміністрації, яка має сьогодні готуватися до того, щоб незабаром прийти до влади на Черкащині. Люди повинні зрозуміти, що ці донецькі загарбники прийшли ненадовго, і вірити в те, що українські патріотичні сили неодмінно переможуть. Із такою ініціативою ми звернулися до всіх опозиційних сил. У найближчі дні буде створена координаційна рада, яка, відповідно, прийме рішення про створення такої опозиційної української адміністрації.

реклама

Коментарі  

 
+2 #8 Sirko 10.02.2011 18:23
І чого ж це, раптом, не вийде? Давайте всі організовано підтягнемся, і ще й як вийде. А як красиво летітиме Тулуб в свій Харцизьк, якщо йому дать хорошого пинка під місце для сидіння...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #7 Експерт 10.02.2011 17:25
А що, у нас ще залишилася опозиція???!!! Щось не видно активного спротиву "беспредєлу" з боку місцевих політичних діячів. Залишилися лише з запізненням прозрілі та збентежені хуторяни...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #6 Фігаро 10.02.2011 15:02
Нічого, Льоню, у тебе, як завжди, не вийде. Нажаль.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #5 гонта 10.02.2011 11:21
Не вийде. Поб"ються між собою, як завжди, за посаду голови опозиційної адміністрації. Цьому нас всіх вчить історія. Лише за справжнім лідером,який сам брав зброю в руки,йшов народ на смерть.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #4 Хома 10.02.2011 10:45
Навряд чи патріотів можуть обєднати ті, що розю.єднують... Ви подивіться, як голосують і з ким в цьому солідарні депутати від БЮТ у місцевих радах на Черкащині...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #3 Мілаша 10.02.2011 09:31
Воно то наче й добре, але кадри де опозиційна ОДА візьме, на письменниках та літераторах далеко не заїдеш
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #2 Арсен 10.02.2011 02:23
Підтримую!!! Але дуже прошу щоб в опозиційну адміністрацію не потрпили ті, хто не дивлячись на показову опозиційність київських лідерів, в області голосують в унісон із регіонами. Що б це були люди яким би довіряли громадяни, а не ті опозиціонери до яких втратив народ довіру.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 да так просто 10.02.2011 00:05
поставте йому через місяць два питання:
1. Де ж в біса ваша адміністрація?
2. Чи не краще просто писати віршики?
Нагадує мені ображеного хлопчика, який щойно опісявся, а винить у цьому сусідського хлопчика...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100