У Черкаській виправній колонії в селі Хутори пройшли масштабні тактико-спеціальні навчання з гасіння пожежі та ліквідації її наслідків.


Силами одразу двох територіальних відомчих структур Управління Державної пенітенціарної служби та Управління ДСНС у Черкаській області були відпрацьовані дії з ліквідації пожежі та евакуації спецконтингенту.

Упродовж двох годин силові структури відпрацьовували спільні дії з ліквідації наслідків можливих надзвичайних подій у Черкаській виправній колонії. Зокрема, під час навчань були практично відпрацьовані дії з гасіння умовної пожежі на виробничих корпусах та проведення термінової евакуації із задимлених приміщень потерпілих.


Паралельно було проведено комплекс заходів із попередження ускладнення оперативної обстановки, встановлення причин, обставин та умов виникнення пожежі, виявлення винних в її виникненні, надання медичної допомоги потерпілим.

Керівник навчання Управління, начальник відділу реагування на надзвичайні ситуації Олександр Горобець зазначив, що загалом навчання дозволили кожній із служб не лише додатково перевірити боєготовність своїх підрозділів, а й перевірити та вдосконалити рівень взаємодії та координації дій під час роботи оперативного штабу по ліквідації умовних пожеж та її наслідків.

Важливим моментом також стало практичне вивчення карти протипожежного захисту об’єкта, інформують у прес-службі ДСНС області.

ТУТ можна переглянути відео з місця події.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100