Голова Черкаської обласної організації ВО «Свобода» Юрій Ботнар хоче впорядкувати хоч один із пляжів Черкас. Однак оскільки його політична організація має обмежений бюджет, він придумав, де взяти кошти. Своїми думками на цю тему він поділився вчора під час прес-конференції Об’єднаної опозиції Черкащини.

– «Свобода» має дуже обмежений ресурс. Ви, Миколо Івановичу, кажете, що у вас родинний бюджет невеликий, – звернувся до депутата Черкаської міської ради Миколи Булатецького «свободівець». – А він, я вас запевняю, в дуже багато разів більше бюджету обласної організації за рік. Я вас запрошую долучитися. Давайте впорядкуємо хоч один пляж. Поставимо баки. Реально, чому такі засмічені пляжі? Ви там багато бачили баків для сміття? Ми для себе зрозуміли, в чому проблема: тому що немає баків для сміття. Якщо ти його (бака, – ред.) не бачиш, ти до нього не підеш.

Причина брудних пляжів, на думку Юрія Ботнара, в тому, що люди – ледачі.

– Це я там десь поклав собі та виніс сміття. А загалом люди ледачі. На жаль, смітити – не найкраща риса в нашому менталітеті. Поставити кілька баків, альтанку... – розмріявся Юрій Ботнар.

Долучитися до своєї ідеї «свободівець» запрошує і журналістів.

– Давайте, ми що з вами не люди, чи що? Ні з кого корона не впаде! Візьмемо один пляж. І це буде наш пляж. Це не означає, що це буде наша власність. Цей пляж ми подаруємо з вами громаді міста. І це буде крутіше, ніж палац культури «Дружба народів». Повірте мені, – запевнив Ботнар. – Один пляж, але гарно впорядкований. І ми потім всі разом маємо дивитися за пляжем. Потім – на наступний перейдемо. Місцевий осередок «Свободи» на себе це бере. Ми приберемо, але не обіцяємо, що він буде там аж блищати, але з допомогою певного ресурсу,.. бо в нас немає. Я не можу вам пообіцяти, що ми альтанку встановимо. Але з допомогою родинного бюджету Миколи Булатецького це можна зробити.

На такі розпорядження своїм сімейним бюджетом Микола Іванович лише посміхнувся.

– Якщо на прибрані пляжі прийде бидло і буде сміття нести не в смітник, я готовий з Миколою Булатецьким прийти і дати йому в голову. Я готовий. І ще є люди, які готові, – знову «розписався» за інших Ботнар.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100