Голова Черкаської обласної організації ВО «Свобода» Юрій Ботнар перестав вважати міліцію за людей після того, як один із правоохоронців під час святкування фестивалю «Трипільські зорі» «причепився до прес-секретаря» його політичної сили. Про це він повідомив учора під час прес-конференції Об’єднаної опозиції Черкащини.


– Прийшов, по-перше, російською мовою почав там щось плести, по-друге, не представився, не показав свого посвідчення. Забрав у нас іграшку, яка є страйкбольним приладом. Знаєте, що кульками стріляє. У нас під час заходу було комплексне завдання, що складалося із бігу, відтискання, плавання та стрільби. Ми пояснювали, що прилад від електрики працює. Показували батарейку і говорили, що без прилад не стріляє. І він (правоохоронець – ред.) видав сакраментальну фразу російською, але я перекладу: «Ви знаєте, що використання зброї в межах міста – заборонене». А що поза містом можна? Тобто можна купити собі автомат Калашникова і поїхати за місто? Вони (правоохоронці, – ред.) щоразу показують, що там (у міліції – ред.) д*біл на д*білі. Я взагалі не знаю, як їх перевіряють? Беруть, у кого нижчий IQ? Чи Дерновий (Валерій Дерновий – начальник УМВС України у Черкаській області, – ред.) там архід*біл?

– Справжню зброю не знайшли, – підсумував депутат Черкаської міськради Микола Булатецький.

– Розумієте, справжню зброю ми ніколи не афішуємо, оскільки це – ми. Бо ідея плюс кулаки і є зброя, – швидко знайшовся, що відповісти, Юрій Ботнар.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100