Народний депутат України, член парламентської фракції Партії регіонів, екс-мер Черкас Володимир Олійник не бачить підстав для відставки Міністра внутрішніх справ Віталія Захарченка у зв'язку з інцидентом у селищі Врадіївці Миколаївської області. Про це він заявив журналістам у кулуарах Верховної Ради.

«Він (В. Захарченко. – Ред.) відповідальний за роботу всієї міліції. Не можна на нього перекладати відповідальність за роботу якогось постового, лейтенанта. Інакше кожного разу доведеться звільняти (Міністра внутрішніх справ. – Ред.)», - цитує депутата УНН.

Володимир Олійник зазначив, що підстави для відставки міністра виникають тоді, «коли немає адекватної реакції».

«Якщо сьогодні реакція Міністра була адекватною, були відсторонені один керівник та інший, а Генеральний Прокурор звільнив прокурора району – мабуть, він (Міністр В. Захарченко. – Ред.) діяв правильно», - сказав він, додавши, що вважає реакцію Віталія Захарченка бездоганною.

Нагадаємо, вчора близько тисячі осіб у Врадіївці зібралося на площі перед будівлею райвідділку міліції, протестуючи проти жорстокого зґвалтування 29-річної Ірини К., до якого причетні місцеві міліціонери. Люди також штурмом спробували взяти відділок міліції. Очевидці стверджують, що причиною нападу стала поява в дверях райвідділку міліціонера Євгена Дрижака – одного з підозрюваних у жорстокому зґвалтуванні.

Старший лейтенант Дрижак є похресником керівника обласного управління МВС Валентина Парсенюка.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100