Під час розхваленого минулою міською владою масштабного ремонту центральних доріг під місто було закладено міну уповільненої дії. У цьому переконує депутат міської ради Олексій Арсенюк.

За його словами, сьогодні одна з комісій міськвиконкому вивчає акти виконаних робіт з капітального ремонту доріг.

– Сьогодні ми вивчаємо, яку частину із перерахованих у них робіт було зроблено насправді, а за яку лише заплачено і «відмито» кошти. І, думаю, після дослідження нашою комісією проведеного ремонту черкаських доріг подальшу оцінку даватимуть КРУ і прокуратура, – цитує Арсенюка прес-служба міськвиконкому.

За його словами, під час капітального ремонту доріг всі центральні вулиці міста підняли на вищий рівень.

– У майбутньому це обернеться проблемою заводнення прибудинкових територій та затоплення підвальних поверхів будинків, що знаходяться поблизу доріг – як це сьогодні відбувається із ТРЦ «Хрещатик». Крім того, бордюри у багатьох місцях укладено майже врівні із тротуаром. І, оскільки зливову каналізацію напередодні ремонту доріг також ніхто не прочистив  - через забиту «лівньовку» вода не має виходу – і на проїжджій частині, і на тротуарах збираються і будуть збиратися озера, – переконаний Олексій Арсенюк.

Також він запевняє, що буде вимагати ремонт вулиці Гагаріна.

– І, якщо, їдучи так само баюрами на роботу по вулиці Гагаріна, я бачу, як разом зі мною долають цю дорогу десятки людей, чому я не повинен вимагати кращих для всіх нас умов? Чому, поряд зі мною, люди, що вранці займаються спортом, повинні бігати і їздити велосипедами по цих ямах?.. Тому я добиваюсь і буду добиватись і ремонту вулиці Гагаріна, і створення тут наступного року бігових та велосипедних доріжок -  щоб черкащани не спотикалися ямами, а мати можливість нормально займатися спортом, – обіцяє депутат.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100