Третього вересня начальника відділу дизайну міського середовища Черкаського міськвиконкому Оксану Поліщук звільнюють з посади. Про це «Прочерку» стало відомо з власних джерел. Цю інформацію підтверджує і сама Оксана Поліщук.

Про звільнення з посади її попередили 19 червня. Замість наявної посади Оксані Поліщук пропонують працювати головним спеціалістом відділу містобудівного кадастру та ГІС.

Фото з Фейсбуку

Фото з Фейсбуку


– Звільнення з посади вони аргументували тим, що такої посади, яку я нині обіймаю, немає. А начальник відділу реклами та дизайну міського середовища повинен мати архітектурну освіту, оскільки виконуватиме обов’язки головного архітектора міста, – зазначає Оксана Миколаївна.

Сама ж Оксана Поліщук має дві освіти: економічну та землевпорядну. У галузі землевпорядкування та архітектури вона працює близько десяти років.

– Чи погоджуся я на нову запропоновану посаду, поки не знаю. У мене є на це ще час подумати. Можливо, комісія мені ще запропонує щось інше, що б відповідало моїй освіті та досвіду роботи, – каже Оксана Поліщук.

Серед здобутків на посаді Оксани Поліщук – збірник типових рекламних конструкцій, демонтовані конструкції з центру міста, встановлена рекламна тумба, сонячний годинник, вказівник чудес світу, конкурс «Оточи себе красою», новорічне освітлення міста, підсвітка Палацу одружень та інші цікавинки в місті.

Однак директор департаменту архітектури, містобудування та інспектування Артур Савін про роботу Поліщук іншої думки.

– Я чув багато нарікань збоку депутатів щодо її роботи, які стосуються зовнішньої реклами, розміщення МАФів… – запевняє Артур Олександрович. – На завтрашній сесії будемо це питання розглядати.

За попередньою інформацією, тепер місце Оксани Поліщук посідатиме Віталій Чернуха, який працював в. о. начальника управління планування та архітектури. Нагадаємо, він нещодавно запропонував ще раз провести фестиваль кам’яних скульптур та прикрасити ними місто.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100