Прокуратура міста Черкаси за результатами перевірки за колективним зверненням мешканців житлового будинку по вул. Героїв Дніпра, 49 встановила, що посадові особи департаменту архітектури, будівництва та землеустрою виконавчого комітету Черкаської міської ради без отримання всіх необхідних висновків відповідних служб щодо проекту відведення земельної ділянки, яка належить до категорії земель водного фонду та має рекреаційне призначення, винесли на розгляд Черкаської міської ради цей проект.

У результаті цього у 2009 році між Черкаською міською радою та черкаським ТОВ укладено договір оренди землі, терміном на 49 років.

– Унаслідок протиправних дій посадових осіб департаменту архітектури, будівництва та землеустрою Черкаського міськвиконкому з користування міської громади вилучено 14400 квадратних метрів земель водного фонду, розташованих у прибережній смузі Кременчуцького водосховища, чим авторитету держави та органів місцевого самоврядування завдано збитків, – повідомляє прокурор міста Черкаси Олександр Маслюк.

Відомості про це внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань  за ст. 365 Кримінального кодексу України – перевищення службових повноважень. Досудове розслідування проводиться СВ Соснівського РВ УМВС України в Черкаській області, інформують у прес-службі прокуратури міста Черкаси.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100