Фонтан перед Палацом культури «Дружба народів», що був реконструйований торік разом із площею, уже цього року довелося спустити. Сьогодні там ідуть ремонтні роботи, які адміністрація закладу обіцяє завершити чимшвидше, адже в літню спеку це одне з найулюбленіших місць відпочинку черкащан. Про це пише газета «Вечірні Черкаси».

Про те, що з фонтаном щось не гаразд, адміністрація Палацу культури зауважила ще у травні.

– Фонтан створений так, що в ньому весь час циркулює певна кількість води. Раніше цієї води нам вистачало на місяць. Паралельно ми користувалися засобами, щоб запобігти цвітінню. Однак раз на місяць воду повністю міняли. На початку літа ми зауважили, що вода у фонтані робиться каламутною вже за тиждень. Було вирішено спустити фонтан і фундаментально його обстежити, – роз'яснює директор Палацу культури «Дружба народів» Галина Бурлака. – Зрозуміло, що нам прикро, адже минулого року була проведена реконструкція фонтана. До того ж він один із найкращих у місті і в спекотний період городянам приємно біля нього відпочити. Тому намагатимемося завершити ремонтні роботи чимшвидше.

Архітектор ПАТ «Азот», що займався реконструкцією площі й фонтана торік, Андрій Журавльов пояснює: причина у трубопроводі, що вийшов із ладу. Хто у цьому винен і чому так сталося, фахівець судити не береться, однак обіцяє, що вже наступного тижня фонтан знову даруватиме приємну прохолоду городянам.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100