Колишній генеральний директор ДП НВК «Фотоприлад», регіонал Анатолій Бурківський призначений радником голови Черкаської облдержадміністрації Сергія Тулуба. Про це депутат повідомив в коментарі «Прочерку».

– Я там, в основному, з промисловості, але ще і з інвестицій… А вам для чого це? – дуже підозріло подивився на журналіста Анатолій Бурківський.

– Раніше ж ви очолювали «Фотоприлад»...

– Вже не очолюю. Пішов на заслужений відпочинок, – зазначив Анатолій Олександрович.

При цьому він не прокоментував чутки, що нібито у правоохоронних органів є претензії до діяльності депутата на його попередній посаді.

– Я такого не чув і не знаю! Які до мене претензії? Я прийняв «Фотоприлад» банкрутом: було 27 мільйонів товарної продукції, а залишив 170 мільйонів. А замовлення всі з закордону? Тож які претензії. Хай люди кажуть. От я скажу, що в тебе футболка з секонд-хенду, а ти доведи, що вона з Дольче і Габбана? – вразив депутат своїм знанням фірмових брендів.

Раптом підійшов в. о. мера Черкас Віктор Білоусов, щоб переговорити з депутатом.

– Хоче крові з мене… – сказав Бурківський Білоусову, показуючи на журналіста.

Як повідомляв «Прочерк» торік, Анатолій Бурківський – найбільший прогульник сесій Черкаської міської ради. З 31 жовтня 2010 року – дня виборів депутатів місцевих рад – вже пройшло 40 пленарних засідань сесій Черкаської міськради (станом на 3 липня 2012 року). Проте Анатолій Бурківський відвідав всього 11...

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100