Казкові лялькові герої у вечірній програмі «КлубОК» на телеканалі «Рось» розповідатимуть малечі про безпеку.

– Це нова навчально-пізнавальна програма, яка розповідатиме нашим найменшим глядачам про життя навколо них. Ми порушуватимемо теми, пов’язані зі здоров’ям, навчанням та безпекою дітей. Безпека дітей на вулиці, у побуті, дитсадку, школі, під час відпочинку на природі – це надзвичайно важлива ніша дитячого виховання. Тож на цьому ми зосередили особливу увагу, – розповів редактор дитячої програми «КлубОК» Олександр Донець. – Особливість програми в тому, що у зйомках задіяні не лише люди, а й великі ляльки, які є повноцінними героями сюжетів.


Зйомка одного з випусків програми відбулася в черкаському санаторії «Україна». Участь у зйомках програми, присвяченої рятувальній службі, взяли не лише відпочивальники санаторію «Україна», а й начальник прес-служби У ДСНС у Черкаській області Костянтин Проценко.

– Така дитяча програма – це ще одна оригінальна та доступна форма спілкування з дітьми. Можливість донести до них основні правила безпеки, розповісти їм життєво важливу інформацію, навчити орієнтуватися в світі, який їх оточує та навіть в умовах надзвичайних ситуацій, – пояснює Костянтин Проценко. – Тож ми активно підтримуємо та долучаємось до створення таких навчально-освітніх проектів.


Переглянути програму «КлубОК», що розповість про рятувальну службу, черкащани зможуть 10 серпня на телеканалі «Рось», інформують у прес-службі ДСНС області.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100