У місті Черкаси на пульт Державної служби охорони 2 липня близько 19.00 надійшов сигнал тривоги про спрацювання сигналізації на автозаправці «Western oil group» по вулиці Жовтневій.

За лічені хвилини міліціонери прибули на місце події, де до них відразу звернувся за допомогоюу співробітник АЗС. Він розповів, що на території заправки невідомий чоловік, перебуваючи в стані сильного алкогольного сп’яніння, бешкетував. На зауваження працівників АЗС молодик не реагував та вчинив бійку з іншими відвідувачами. Не стерпівши такої поведінки знахабнілого водія, працівники, не вагаючись, викликали правоохоронців.

Працівники ДСО вгамували та затримали хулігана. Ним виявився 38-річний місцевий житель. На місце події негайно було викликано наряд Управління Державтоінспекції.

Надалі правопорушника було доставлено до чергової частини Черкаського райвідділу міліції для подальшого протверезіння та ухвалення відповідного процесуального рішення, інформують у прес-службі УДС при УМВС України в Черкаській області.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100