реклама

реклама

5 липня під стінами будівлі Управління МВС у Черкаській області під час акції на підтримку мітингувальників у Врадіївці не порозумілися опозиціонери. Конфлікт виник між Володимиром Рябініним, заступником голови обласної організації "Фронт Змін", та депутатом Черкаської райради від "ФЗ" Владиславом Мончановим. Розборонили опозиціонерів правоохоронці, які слідкували на мітингу за громадською безпекою, пише "Газета по-українськи".

Акція мала розпочатися о 18.00 перед входом у будівлю. Біля 17.50 зібралося майже півсотні активістів "Свободи", "Батьківщини" та "УДАРу".

Фото зі сторінки Вікторії Курченко у соцмережі "Фейсбук"

Фото зі сторінки Вікторії Курченко у соцмережі "Фейсбук"


Рябінін та Мончанов почали штовхатися, коли мітингувальники шикувалися з прапорами і плакатами перед входом. Люди, що їх оточували не зрозуміли що відбувається. Народ почав кричати "Провокація!".

Опозиціонери кулаками вдарили один одного в обличчя. Бійку зупинили міліціонери. Коли їх відводять, народ обурюється "Накинувся на Рябініна! Провокатор! Хай не бреше — а то каже то "жінку в мене забирає", то "гроші"! Неправда! Провокація!" Обох запросили дати свідчення та пройти освідування на стан сп'яніння. Мітинг продовжився без них.

- Вони один одного знають, конфлікт виник через особисті стосунки, - каже журналістам Володимир Іващенко, начальник управління громадської безпеки.

Фото зі сторінки Вікторії Курченко у соцмережі "Фейсбук"

Фото зі сторінки Вікторії Курченко у соцмережі "Фейсбук"


За 40 хвилин під кінець акції від слідчих вийшов Владислав Мончанов з адвокатом, однопартійцем Анатолієм Ярішем. Коментувати будь-що відмовляються.

- Без коментарів, - каже Яріш і відводить Мончанова в сторону.

Опозиціонери розходяться, кілька осіб чекають поки вийде Рябінін. Кажуть, що Мончанов зі спини не впізнав Рябініна і переплутав його з провокатором від "Партії регіонів".
Джерело: <a href="http://gazeta.ua/articles/politics/_u-cherkasah-na-mitingu-v-pidtrimku-vradijivki-ne-pomirilisya-opozicioneri/505489">Gazeta.ua</a>

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100