реклама

реклама

6 липня, у рамках культурно-мистецького проекту «Умань – культурна столиця України» започаткованого народним депутатом України Антоном Яценком, на базі УДПУ ім. П.Тичини було відкрито спортивний майданчик для міні-футболу зі спеціалізованим покриттям.


Спортивне поле переобладнано народним депутатом Антоном Яценком спільно із Уманським державним педагогічним університетом ім. П. Тичини.

- Вважаю, що спорт потрібно підтримувати і розвивати, адже від нього залежить здоров’я людей. Саме тому в рамках проекту «Умань – культурна столиця України», мета якого не лише проведення фестивалів, а й покращення дозвілля дітей, розвиток спорту та розбудова спортивної інфраструктури, сьогодні відкрито футбольний майданчик. Тому я і надалі приділятиму багато  увагу розвитку спорту, - зазначає під час відкриття Антон Яценко.

За словами народного депутата України, відкриття поля - це продовження програми з розбудови спортивної інфраструктури. Нагадаємо, Уманський, Монастирищенський та Христинівський райони є лідерами по наявності дитячих майданчиків, які встановив у селах та містах Антон Яценко. Всього, ним було встановлено 147 багатофункціональних дитячих майданчиків, з яких 115 встановлено у селах, 30 в місті Умань, 4 в місті Монастирище та 1 в місті Христинівка.

– Це лише початок, вже незабаром в Умані буде відкрите сучасне волейбольне та баскетбольне поле,- стверджує Антон Яценко.


Відтепер, на сучасному футбольному полі зможуть тренуватися не лише студентській, а й шкільні команди  міста.

Також, в день відкриття  відбулися товариські матчі між збірними командами університету та командами спортивно-юнацької школи міста Умань. Команди в подарунок від народного депутата Антона Яценка отримали футбольні м’ячі.

Про це інформує прес-служба народного депутата Антона Яценка.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100