реклама

реклама

За лише 2 доби через недотримання правил безпечного поводження на воді в області потонуло 4 людей.

5 липня в місті Умань, місцевими жителями в одному із ставків на відстані 10 метрів від берега було  виявлено тіло чоловіка. Силами чергового караулу пожежно-рятувальної частини за допомогою гумового човна потопельника було доставлено на берег. Загиблим виявився 30-річний місцевий житель, який зник ще 3 дні назад.

Цього ж дня у селі Княжа Криниця, Монастирищенського району о 16:00 під час купання у місцевому ставку втонув 10-річний хлопчик, який був залишений без нагляду дорослих.

6 липня у селі Деньги, Золотоніського району, водолазами Черкаської обласної комунальної аварійно-рятувальної служби було підняте на поверхню тіло 76-річного пенсіонера, який зник напередодні. Останній раз чоловіка бачили, коли він купався  в штучному водоймищі на території дачного кооперативу «Лісова Поляна».

У день святкування Івана Купала у селі Луківка, Катеринопільського району, у річці Гнилий Тікич за поки що невстановлених обставин потонув 31-річний місцевий житель.

З початку року на водних об’єктах області зареєстровано 55 пригод, внаслідок яких 41 особа загинула, з них 5 дітей. 38 осіб вдалося врятувати.

Про це інформує прес-служба ДСНС України в Черкаській області.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100