ДПІ у Черкаському районі Головного управління Міндоходів у Черкаській області нагадує, що з 1 січня 2013 року для суб’єктів господарювання настав обов’язок подання звітності про використання реєстраторів розрахункових операцій в електронному вигляді.

В ДПІ у Черкаському районі 170 суб’єктів господарювання, юридичні та фізичні особи, використовують 355 реєстраторів розрахункових операцій. 104 касових апаратів уже формують електронну стрічку та автоматично передають дані про готівкові операції на сервери Міндоходів.

Повідомлення від власників касових апаратів, які мають будь-які ускладнення як щодо переходу на електронну звітність з РРО, так і щодо роботи нової техніки, приймають фахівці сервісної лінії Головного управління Міндоходів у Черкаській області за номером телефону 33-91-34.

Водночас нагадуємо, що з 1 січня 2014 року дозволяється первинна реєстрація лише реєстраторів розрахункових операцій, які створюють контрольну стрічку в електронній формі, та електронних таксометрів, автоматів з продажу товарів (послуг), реєстраторів розрахункових операцій з купівлі-продажу іноземної валюти.

Про це інформує прес-служба ДПІ в Черкаському районі.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100